Sekurit Partner

Det ställs allt högre krav på dig som bilglasmästare och utmaningarna kommer att öka allt mer. Diagnos och kalibrering är exempel på detta, men det är bara början. Det kommer betydligt större tekniska utmaningar framöver. Ett exempel är elbilar, där det är förenat med livsfara att genomföra ett glasbyte om man inte har tillräckliga kunskap om riskerna.

Som ledande tillverkare och leverantör av originalglas till bilproduktionen, samt ett av världens 100 mest innovativa företag, står Saint-Gobain mycket väl rustat inför framtiden. Eftersom vi är ledande leverantör till bilindustrin har vi också bäst kunskaper om vilka tekniska krav som kommer att ställas på dig som bilglasmästare. Saint-Gobain Sekurit stärker kontinuerligt sin position mot OEM vilket ytterligare kommer att förstärka den här trenden åren som kommer.

I januari 2016 lanserarade vi därför Sekurit Partner. Som Sekurit Partner kommer du av Saint-Gobain att erbjudas stöd i olika former så att du ska kunna framtidsäkra din verksamhet. Exempelvis vad gäller diagnos och kalibrering, men också med annat som vi vet kommer. Följande ingår:

Diagnosverktyg Mega Macs 42SE från Hella Gutmann Saint-Gobain edition inkl. software Body Plus med två uppdateringar per år i 3 år, utökad garanti och fri telefonsupport 3 år, Saint-Gobain edition i blått. Diagnosverktyget är din kommunikativa lina in i bilens dator och ger dig instruktioner om hur en eventuell kalibrering ska gå till, oavsett om den ska göras på plats i verkstaden eller om bilen ska ut och köras för att kalibreras, så som är fallet med exempelvis Volvokameror. Som Sekurit Partner har du också möjlighet att köpa kalibreringstavlan till ett rabatterat pris.

Sekurit Academy: Marknadens bästa vidareutbildning inom bilglas. Saint-Gobain, tillsammans med samarbetspartners (ex. SIKA, Hella Gutmann Solutions) utbildar i nya teknologier inom bilglasbranschen. Första årets fokus diagnos & kalibrering, men fler nya tekniker ligger i pipeline och kommer att gås igenom under nästkommande år. Du bör ha basen gällande bilglasmontering när du kommer hit - exempelvis är du redan auktoriserad eller har verkat i ett par år som bilglasmästare. Fokus ligger alltså på framtiden snarare än grundläggande monteringskunskap.Utbildningen har anpassats för att passa svenska marknadsförutsättningar och utförs av svenska utbildare.

Club@utover (se separat flik i huvudmenyn): Monteringsfilmer enligt OEM:s anvisningar, e-learning och tester, fri reg-nr-sök på webbshoppen mm.

För dig som ännu ej är medlem i ATI Glas ingår medlemskap – OEM-information på modellnivå med specifikationer för vindrutebyten. Täcker även dokumentationskrav för kvalitetssäkring samt ger stöd för access till OEM:s anvisningar. Saint-Gobain går in och betalar ditt medlemsskap från och med nästa kontraktsbryt, vilket betyder att om du redan idag har ett abonnemang från ATI kommer fritt medlemsskap att ingå efter det att din nuvarande avtalsperiod med ATI går ut.

Ett årligt event exklusivt för Sekurit Partners med möjlighet att träffa branschkollegor under trevliga former.

Gå gärna in på www.sekurit-partner.se för att se vilka glasmästerier som är med idag!